İlk Tanışma Sözü

Tumenbay

Global Mod
Global Mod
Merhaba, ben . Forumda yeni bir üye olarak aranıza katıldım. Tanışmak istediğim için bu başlığı açma kararı aldım. Tanışma, her zaman insanın içini ısıtan ve bazen en heyecan verici anlardan birini oluşturur. İlk tanışma anı, hafızamızda iz bırakır ve çoğu zaman küçük ama önemli bir anı olur.

Bir arkadaşımın söylediği gibi, "İlk tanışma, iki yabancının ortak bir dil bulmaya çalıştığı anıdır." Gerçekten de tanışmak, çok basit bir selamlaşmanın ötesinde, karşılıklı merak, heyecan ve bir miktar sabır gerektirir. Bu an, bazen yüzeysel kalabilir ama bazen de derin sohbetlerin, dostlukların, hatta hayat boyu sürecek ilişkilerin başlangıcı olabilir.

Benim için de ilk tanışma her zaman heyecan vericidir. Geçen yıl katıldığım bir etkinlikte, hiç tanımadığım biriyle bir sohbete başladım. O anda yalnızca birkaç cümleyle birbirimizi tanımaya çalışırken, birden sohbetimiz derinleşti ve bir arkadaşlık başladı. O günden sonra sık sık görüşmeye başladık, fakat her zaman o ilk tanışma anını hatırladık. Çünkü o, gerçek bir bağın ilk adımıydı.

Burada sizlerle tanışmak ve sohbet etmek için sabırsızlanıyorum. Umarım birlikte keyifli zaman geçiririz ve forumda güzel arkadaşlıklar kurarız.