Adobe Lightroom Ücretsiz Nasıl Kullanılır ?

Aycennet

Global Mod
Global Mod
Adobe Lightroom'u Ücretsiz Kullanma Rehberi: Profesyonel Düzenleme İmkânı Ellerinizde!

Adobe Lightroom, fotoğraf düzenleme dünyasında önde gelen bir yazılımdır ve birçok profesyonel ve amatör fotoğrafçı tarafından tercih edilir. Ancak, tam sürümü bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir. Neyse ki, Adobe, Lightroom'u ücretsiz olarak kullanma seçeneği sunar. İşte Adobe Lightroom'u ücretsiz kullanmanın adımları:

[1] Adobe Creative Cloud Ücretsiz Deneme Sürümünü İndirin

Adobe, Creative Cloud abonelikleri için ücretsiz deneme sürümleri sunar. Bu deneme sürümleri, Adobe Lightroom'u ücretsiz olarak kullanmanıza olanak tanır. Adobe Creative Cloud web sitesini ziyaret ederek ücretsiz deneme sürümünü indirebilirsiniz.

[2] Adobe ID Oluşturun veya Giriş Yapın

Adobe Creative Cloud'u kullanabilmek için bir Adobe ID'si gereklidir. Eğer zaten bir Adobe ID'niz varsa, giriş yapabilirsiniz. Yoksa, Adobe'nin web sitesinden ücretsiz bir Adobe ID oluşturabilirsiniz.

[3] Lightroom'u İndirin ve Kurun

Adobe Creative Cloud uygulamasını açın ve Lightroom'u seçin. Ardından, "İndir" düğmesine tıklayarak Lightroom'un en son sürümünü indirin ve kurulumu tamamlayın.

[4] Ücretsiz Hizmetlerle Başlayın

Adobe, ücretsiz bir Lightroom sürümü sunar. Bu sürüm, temel düzenleme araçlarına erişim sağlar ve çoğu kullanıcının ihtiyaçlarını karşılar. Ücretsiz sürümü kullanarak fotoğraflarınızı düzenlemeye hemen başlayabilirsiniz.

[5] Adobe Creative Cloud Fotoğrafçılık Planını Düşünün

Adobe, Lightroom ve Photoshop gibi birçok fotoğraf düzenleme uygulamasını içeren Creative Cloud Fotoğrafçılık Planı adlı bir abonelik sunar. Bu plan, Adobe'nin tüm fotoğrafçılık araçlarına erişim sağlar ve genellikle bireysel kullanıcılar için uygun fiyatlı bir seçenektir.

[6] Eğitim ve Yardım Kaynaklarından Faydalanın

Adobe Lightroom'u kullanmaya yeni başlıyorsanız, çeşitli eğitim kaynakları ve yardım dokümanları bulunmaktadır. Adobe'nin resmi web sitesindeki kılavuzlardan, çevrimiçi video öğreticilerden ve topluluk forumlarından faydalanarak Lightroom'u daha iyi kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Adobe Lightroom'u ücretsiz olarak kullanmanın bu adımları, herhangi bir bütçe kısıtlaması olan fotoğrafçılar için harika bir seçenektir. Adobe'nin ücretsiz deneme sürümü ve ücretsiz Lightroom sürümü, fotoğraf düzenleme becerilerinizi geliştirmenize olanak tanırken, daha kapsamlı özelliklere ve desteklere erişmek için Creative Cloud aboneliğini düşünebilirsiniz. Başlamak için, Adobe'nin resmi web sitesini ziyaret edin ve ücretsiz deneme sürümünü indirin!